Navigatie overslaan
Vogels kijken met optiek van Vogelbescherming / Ron Steemers
Vogels kijken met optiek van Vogelbescherming / Ron Steemers

Vogelbescherming-optiek en andere topmerken

Je vindt in onze winkel de beste merken verrekijkers en telescopen en accessoires. Ons enthousiaste en deskundige winkelteam demonstreert graag de verschillende modellen en mogelijkheden, zodat je zelf kunt vergelijken en jouw keuze op je gemak kunt maken. Onze uitdaging is om je altijd de best passende kijker aan te bieden zodat je er jaren lang van kunt genieten.

Naast ons eigen merk Vogelbescherming Optiek vind je bij ons de 3 topmerken Leica, Zeiss & Swarovski.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende series Vogelbescherming Optiek. 
Klik voor andere merken hier

Betalingen

Je kunt in onze winkel natuurlijk pinnen. Overweeg je een grote aankoop, vergeet dan niet je bestedingslimiet van je bankpas te controleren. Je kunt ook met creditcard betalen, dan is je aankoop direct verzekerd!

 

Huismerk Vogelbescherming Optiek

Al meer dan tien jaar genieten - inmiddels duizenden - vogel- en natuurliefhebbers van ons huismerk verrekijkers en telescopen. Welk model je ook kiest, Vogelbescherming Optiek kenmerkt zich door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, prima garantievoorwaarden en prettige bediening. En of je nu een beginner of ervaren vogelaar bent, een veeleisende wereldreiziger of professioneel actief; met Vogelbescherming optiek is er altijd een geschikt model verrekijker of telescoop om jaren lang de natuur optimaal te beleven. Van compacte dagkijkers tot lichtsterke modellen, maar natuurlijk ook accessoires zoals statieven en tassen.

Video in nieuw venster openen

Vogelbescherming Optiek is ook te koop bij