Navigatie overslaan
Spreeuw / Shutterstock

Uw inzameling voor de vogels

Heb je wel eens overwogen een inzameling te houden voor de vogels? Bij je verjaardag, huwelijksfeest of jubileum kun je jouw gasten vragen om een donatie voor de vogels in plaats van een cadeau. En bij een uitvaart is het een prachtige manier om te gedenken hoeveel de overledene hield van vogels en natuur.

Met jouw inzameling help je de vogels op twee manieren. Allereerst met de donatie zelf: die komt volledig ten goede aan de bescherming van vogels en hun leefgebieden. En minstens zo belangrijk: je brengt de vogels onder de aandacht bij je vrienden, kennissen en familie. Zo komen er nóg meer mensen die de vogels steunen. Ben jij ook een ambassadeur voor de vogels?

Laat het ons weten

Laat het ons graag weten, als je een inzameling doet voor de vogels. We vinden het heel fijn om de mensen én het verhaal achter een donatie te kennen. Bovendien kunnen we je helpen om jouw actie nog aansprekender te maken.

Wat kunnen wij voor je doen?

Met onze kartonnen ‘inzamelingenbus’ vol mooie vogelfoto’s kun je contante bijdragen eenvoudig verzamelen zonder dat je zelf hoeft te knutselen.

Maken jouw gasten hun donaties rechtstreeks over aan Vogelbescherming? We geven je een unieke code zodat we precies zien welke overboeking bij jouw inzameling hoort. Zo kunnen we je straks zeggen welk totaalbedrag er bijeen is gebracht.

Wil je de gift bestemmen voor bv weidevogels, stadsvogels of educatie? Stel je het op prijs als je donatie wordt vermeld in het magazine VOGELS – of juist niet? We horen graag wat je wensen zijn.

Ledenadministratie Ledenadministratie

Persoonlijk contact

De medewerkers van onze Ledenadministratie staan voor je klaar. Neem contact op via het contactformulier of op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 030-6937700.

Meteen overboeken?

Het ingezamelde bedrag kun je overmaken naar bankrekening NL44INGB0000656500 t.n.v. Vogelbescherming Nederland te Zeist, onder vermelding van ‘gift’.

NB Ben je geen lid van Vogelbescherming, of komt je donatie van een andere rekening dan je jaarlijkse contributie? Dan zien we (ten gevolge van de Wet bescherming persoonsgegevens) niet van wie de gift afkomstig is. Helaas kunnen we je dan ook niet bedanken voor jouw steun. Je doet ons een groot plezier als je de overboeking vooraf even aankondigt bij de Ledenadministratie.

Bij voorbaat dank aan jou én aan iedereen bijdraagt aan jouw actie!

Netwerk boerenlandvogelboeren

Vogelbescherming heeft een netwerk van enthousiaste boerenlandvogelboeren. We delen kennis met elkaar en we ondersteunen de boeren op verschillende manieren. Er is vast een boerenlandvogelboer bij jou in de buurt!

Vind een boer

Kijkers voor kijkers

Ben je toe aan een nieuwe verrekijker of telescoop? Je oude kijker of scoop kan veel betekenen voor de bescherming van vogels in ontwikkelingslanden! Lever hem daarom in bij Vogelbescherming. Vele honderden kijkers kregen al een tweede leven.

Lees meer

Wat kunt u doen voor de vogels?