Contactformulier

U kunt al uw vragen en opmerkingen aan ons kwijt via onderstaand formulier. We doen onze uiterste best om zo snel mogelijk te reageren!

Kantoor gesloten

In verband met het Coronavirus COVID-19 heeft Vogelbescherming, op aanwijzing van de overheid, besloten de winkel en het kantoor te sluiten. Wij zijn niet telefonisch bereikbaar, maar u kunt eventuele vragen stellen via onderstaand contactformulier. We doen ons best u zo snel mogelijk te antwoorden, maar dat kan gezien de omstandigheden wat langer duren dan u van ons gewend bent. Bedankt voor uw begrip!

Winkel Vogelbescherming op afspraak open (alleen voor optiek)

De winkel is weer beperkt en alleen op afspraak open.
U kunt dan alleen terecht voor het afhalen van optiek en het brengen en halen van reparaties. U kunt voorlopig helaas nog geen verrekijkers of telescopen uitproberen. U kunt onze webshop natuurlijk wel bezoeken. 

Hoe werkt het?  

Maak uw afspraak, en kom alleen! U kunt een afspraak maken in een tijdvak van een half uur, tussen 10.00 en 16.00 uur, op een dinsdag, woensdag of vrijdag. Reserveer hier uw tijdvak.  

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar, maar u kunt eventuele vragen stellen via het contactformulier.

Vogelbescherming krijgt de afgelopen weken een overweldigend aantal informatieverzoeken binnen. Hierdoor, én doordat ook wij thuiswerken, duurt het langer dan we zouden willen voordat u een antwoord van ons krijgt. Om u van dienst te zijn vindt u hieronder de meest gestelde vragen van dit moment:

Heeft u vragen over ziekte bij pimpelmezen, gevonden dode vogels en of u daardoor wel of niet mag blijven voeren?

Heeft u vragen over Beleef de Lente?

  • Wanneer er een storing is bij een webcam of op de website, dan kunt u ervan uitgaan dat wij aan een oplossing werken. Onze vrijwilligers en medewerkers houden voortdurend in de gaten of alles nog werkt en bij problemen gaan zij direct aan de slag.
  • Heeft u een vraag over een gebeurtenis bij of over één van de vogelsoorten van Beleef de Lente, dan kunt u uw vraag stellen in de chat van die betreffende vogelsoort. De vrijwilligers van Beleef de Lente zijn de experts en zijn het beste op de hoogte van wat er zich daar afspeelt.

Mag je snoeien of kappen in het broedseizoen?

Hier leest u meer over snoeien of kappen in het broedseizoen.

Heeft u een gewonde vogel, bel dan de Dierenambulance op 0900-0245.

 

We vragen enkele persoonsgegevens van u om u zo goed mogelijk van een reactie te kunnen voorzien.

Uw vraag of suggestie
Uw gegevens
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.