Navigatie overslaan
Samen voor vogels en natuur

Werken bij Vogelbescherming met passie voor vogels

Vogelbescherming bestaat uit een club professionals die zich elke dag met plezier en hardwerkend inzetten voor de bescherming van vogels en natuur in Nederland en daarbuiten. We doen daarbij vaak mee aan grote projecten met andere natuurorganisaties, maar ook met bedrijven en overheden. Bij Vogelbescherming zijn we altijd op zoek naar talent. 

Ik vind het gaaf dat ik werk bij een organisatie die het belang inziet van samenwerken met internationale partners om onze vogels te beschermen. Mijn roots liggen in Mexico, waardoor ik vanuit een ander perspectief met onze partners in Afrika samenwerk.

Jaime Garcia Moreno Meade, programmamanager Internationaal

Onze missie

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.

Bekijk hier onze missie en visie

Onze strategie

Vogelbescherming is onderdeel van Birdlife International. Een mondiaal netwerk van partners die gezamenlijk optrekken in het beschermen van vogels en hun leefomgeving. We werken volgens het principe van ‘science based conservation’. Dit betekent dat kennis en het opdoen van nieuwe kennis voor ons belangrijk is.

Bekijk hier onze strategie