Service en reparatie optiek

Voor een deskundig en persoonlijk advies én uitstekende service is de winkel van Vogelbescherming in Zeist de plek.

Is uw verrekijker of telescoop stuk?

Ziet uw verrekijker of telescoop toch niet meer zo helder als voorheen? Geen nood! Wij beschikken over een eigen reparatie afdeling.

Ons reparatieteam beschikt over gedegen kennis van optiek en kunnen u vaak ter plekke helpen. Kleine reparaties als het vervangen van oogschelpen en het extern reinigen van verrekijkers en telescopen gebeurt terwijl u wacht.

Voor de bekende merken als 'Vogelbescherming Optiek, Swarovski, Leica, Zeiss, en Kite Optics hebben wij een groot assortiment losse onderdelen ter beschikking. Deze kunnen wij in u in de meeste gevallen gratis verstrekken.

Mocht ons ruime assortiment onderdelen en de service ter plaatse niet afdoende zijn om uw probleem te verhelpen, dan maken wij gebruik van serviceafdeling van het betreffende merk zelf.

De voordelen op een rijtje:

  • U kunt voor alle merken optiek bij ons terecht.
  • Voor alle reparaties die in de winkel direct worden uitgevoerd rekenen wij niets.
  • Wordt uw verrekijker voor reparatie verzonden, dan kunt u gratis gebruik maken van een leen-verrekijker, zolang de voorraad strekt (dit geldt niet voor telescopen)
  • Voor reparaties bij derden berekenen wij naast de reparatiekosten ook een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van € 15,-.

Huur een telescoop

Nog meer vogels zien tijdens uw vakantie, of eerst eens een telescoop uitproberen? Dat kan bij Vogelbescherming. Wij hebben diverse telescopen sets. De verhuur gaat per week en de huurprijs bedraagt € 75,-. Als borg rekenen wij € 200,-. Beide bedragen dienen bij het afhalen te worden voldaan. Wilt u hiervan gebruik maken dan, is het verstandig deze tijdig te reserveren.

Als u meteen bij het terugbrengen van onze huurtelescoop bij Vogelbescherming een telescoop koopt, wordt 1 week telescoophuur in mindering gebracht op uw aankoop. Voor teruggave graag de kassabon meebrengen.