Navigatie overslaan
IJsvogel / Mike Seuters - Fotogalerij

Grote giften

Wij geloven in een wereld waarin ruimte is voor vogels en natuur, waar mensen volop van kunnen genieten. Doe je met ons mee? Met een grote gift kunnen we grote stappen zetten. Samen overleggen we waar jouw gift het best tot zijn recht komt. Jouw wensen staan daarbij centraal.

Overweeg je een groot bedrag aan Vogelbescherming te schenken? Dan kun je samen met ons bepalen hoe jouw gift precies wordt ingezet. Je kiest bijvoorbeeld één van onze belangrijkste aandachtsgebieden: stadsvogels, weidevogels, belangrijke vogelgebieden of internationale vogelbescherming.

Je kunt ook een favoriete vogelsoort adopteren, of de uitvoering van een specifiek project financieren. Daarnaast is geld nodig voor vogelonderzoek en juridische acties, en voor projecten waarmee we een breder publiek en kinderen betrekken bij het beschermen van vogels, zoals Beleef de Lente. We houden je graag op de hoogte van de resultaten en gaan, als het kan, met je kijken op locatie.

Persoonlijk contact

Je kunt mij telefonisch bereiken via 030-69 37 741 of 06-12 176 257

Sandra Peters

Sandra Peters, Adviseur grote giften
Neem contact met mij op

Je kunt met Sandra bespreken wat jouw wensen zijn. Zij gaat dan op zoek naar een passende bestemming voor je gift. Ook kan zij je in contact brengen met onze inhoudelijke experts. Wil je dat Sandra je belt of mailt? Geef dan je gegevens door via 'Neem contact met mij op'.

Inspiratie

Laat je inspireren door een aantal voorbeelden van grote giften of door de verhalen van andere gevers.

Strandplevier / Jelle de Jong

Schelpenstrandjes

Diverse gulle gevers maakten in 2023 en 2024 de aanleg mogelijk van schelpenstrandjes in de Zuidwestelijke Delta. Die werden meteen ontdekt door vogels die graag nestelen op dit soort kale, open plekken. Nog hetzelfde voorjaar broedden er paartjes scholekster, bontbekplevier en zelfs strandplevier. Beschermen werkt!

Meer voorbeelden

Meteen overboeken?

Je kunt ook een gift storten op bankrekening NL44INGB0000656500 t.n.v. Vogelbescherming Nederland te Zeist, graag onder vermelding van ‘gift’. Je gift is dan niet gekoppeld aan een specifiek programma. Vogelbescherming zorgt ervoor dat je bijdrage goed wordt besteed.

Bescherming persoonsgegevens

Wij willen je graag bedanken voor jouw grote gift, maar dat mogen we alleen doen als jouw naam en adres al bij ons bekend zijn. Het is ons niet toegestaan de gegevens te gebruiken die je bank eventueel verstrekt.

Ben je geen lid van Vogelbescherming, of ben je wél lid maar komt jouw gift van een andere rekening dan je jaarlijkse contributie? Je doet ons een plezier als je je grote gift aankondigt bij onze Ledenadministratie onder vermelding van je naam, adres en rekeningnummer: ledenadministratie@vogelbescherming.nl / 030-693 7700. Dank je wel!

Jaarverslag Vogelbescherming

Geïnteresseerd in onze resultaten en activiteiten van afgelopen jaar? Hier vind je het impactverslag en het bestuursverslag & jaarrekening.

Meer weten