Navigatie overslaan
IJsvogel / Mike Seuters - Fotogalerij

Grote giften

Wij geloven in een wereld waarin ruimte is voor vogels en natuur, waar mensen volop van kunnen genieten. Doet u met ons mee? Met een grote gift kunnen we grote stappen zetten. Samen overleggen we waar uw gift het best tot zijn recht komt. Uw wensen staan daarbij centraal.

Overweegt u een groot bedrag aan Vogelbescherming te schenken? Dan kunt u samen met ons bepalen hoe uw gift precies wordt ingezet. U kiest bijvoorbeeld één van onze belangrijkste aandachtsgebieden: stadsvogels, weidevogels, belangrijke vogelgebieden of internationale vogelbescherming.

U kunt ook een favoriete vogelsoort adopteren, of de uitvoering van een specifiek project financieren. Daarnaast is geld nodig voor vogelonderzoek en juridische acties, en voor projecten waarmee we een breder publiek en kinderen betrekken bij het beschermen van vogels, zoals Beleef de Lente. We houden u graag op de hoogte van de resultaten en gaan, als het kan, met u kijken op locatie.

Persoonlijk contact

U kunt mij telefonisch bereiken via 030-69 37 741 of 06-12 176 257
Sandra Peters

Sandra Peters, Adviseur grote giften
Neem contact met mij op

U kunt met Sandra bespreken wat uw wensen zijn. Zij gaat dan op zoek naar een passende bestemming voor uw gift. Ook kan zij u in contact brengen met onze inhoudelijke experts. Wilt u dat Sandra u belt of mailt? Geef dan uw gegevens door via 'Neem contact met mij op'.

Inspiratie

Laat u inspireren door een aantal voorbeelden van grote giften of door de verhalen van andere gevers.

Roestvogel / Karin Baumans

Roestvogels

De Utrechtse kunstenares Karin Baumans maakt haar ‘roestvogels’ van metalen afval dat zij op straat vindt. Een deel van de opbrengst van haar werk zette zij opzij, en zo spaarde zij een prachtige gift van € 1.250 bij elkaar. Zij bestemde haar donatie voor weidevogels en strandbroeders. Een dubbele bijdrage voor de natuur!

Meer voorbeelden

Meteen overboeken?

U kunt ook een gift storten op bankrekening NL44INGB0000656500 t.n.v. Vogelbescherming Nederland te Zeist, graag onder vermelding van ‘gift’. Uw gift is dan niet gekoppeld aan een specifiek programma. Vogelbescherming zorgt ervoor dat uw bijdrage goed wordt besteed.

Bescherming persoonsgegevens

Wij willen u graag bedanken voor uw grote gift, maar dat mogen we alleen doen als uw naam en adres al bij ons bekend zijn. Het is ons niet toegestaan de gegevens te gebruiken die uw bank eventueel verstrekt.

Bent u geen lid van Vogelbescherming, of bent u wél lid maar komt uw gift van een andere rekening dan uw jaarlijkse contributie? U doet ons een plezier als u uw grote gift aankondigt bij onze Ledenadministratie onder vermelding van uw naam, adres en rekeningnummer: ledenadministratie@vogelbescherming.nl / 030-693 7700. Dank u wel!

Jaarverslag Vogelbescherming

Geïnteresseerd in onze resultaten en activiteiten van afgelopen jaar? Hier vindt u het impactverslag en het bestuursverslag & jaarrekening.

Meer weten