Navigatie overslaan
Vogels kijken met optiek van Vogelbescherming / Ron Steemers
Vogels kijken met optiek van Vogelbescherming / Ron Steemers

Vogelbescherming-optiek en andere topmerken

U vindt in onze winkel de beste merken verrekijkers en telescopen en accessoires. Ons enthousiaste en deskundige winkelteam demonstreert graag de verschillende modellen en mogelijkheden, zodat u zelf kunt vergelijken en uw keuze op uw gemak kunt maken. Onze uitdaging is om u altijd de best passende kijker aan te bieden zodat u er jaren lang van kunt genieten.

Naast ons eigen merk Vogelbescherming Optiek vindt u bij ons de 3 topmerken Leica, Zeiss & Swarovski.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende series Vogelbescherming Optiek. 
Klik voor andere merken hier

Betalingen

U kunt in onze winkel natuurlijk pinnen. Overweegt u een grote aankoop, vergeet dan niet uw bestedingslimiet van uw bankpas te controleren. U kunt ook met creditcard betalen, dan is uw aankoop direct verzekerd!

 

Huismerk Vogelbescherming Optiek

Al meer dan tien jaar genieten - inmiddels duizenden - vogel- en natuurliefhebbers van ons huismerk verrekijkers en telescopen. Welk model u ook kiest, Vogelbescherming Optiek kenmerkt zich door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, prima garantievoorwaarden en prettige bediening. En of u nu een beginner of ervaren vogelaar bent, een veeleisende wereldreiziger of professioneel actief; met Vogelbescherming optiek is er altijd een geschikt model verrekijker of telescoop om jaren lang de natuur optimaal te beleven. Van compacte dagkijkers tot lichtsterke modellen, maar natuurlijk ook accessoires zoals statieven en tassen.

Video in nieuw venster openen

Vogelbescherming Optiek is ook te koop bij