Toon alles in de buurt

Door Ger Schep
Tuinvogelconsulent

Ger Schep

Als liefhebber van de natuur en met een achtergrond als tuintechnicus geef ik tuinadviezen om het vogelleven in de tuin te bevorderen. Als veel tuinen, ook al zijn ze klein, vogelvriendelijk zijn ingericht is dit bij elkaar een weelde voor onze vogels.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Mijn werkgebied

Delfland, Westland, Den Haag en omgeving

Ger Schep:

"De vogel is voor mij het symbool voor vrijheid en een graadmeter hoe het met ons leefmilieu gesteld is. Contact met mensen over tuinen en vogels geeft mij energie."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.