Navigatie overslaan
Tuin / Jasper de Ruiter Toon alles in de buurt
Tuin / Jasper de Ruiter Antoon Verhoeven

Door Antoon Verhoeven
Tuinvogelconsulent

Antoon Verhoeven

Ik woon in een regio met veel intensieve land- en tuinbouw. Een dergelijk omgeving biedt betrekkelijk weinig voedsel en nestgelegenheid aan vogels. In een vogelvriendelijke tuin kunnen we hier wel voor zorgen. Ook kun je er genieten van een rijke flora en fauna. Daarom wil ik als ervaren natuurgids en vogelaar graag helpen bij het ontwerpen van een vogelvriendelijke tuin.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Peelgemeenten (Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren)

Antoon Verhoeven:

Intens genieten van een mooi stukje natuur met veel vogels, geeft rust, werkt ontspannend en is goed voor je gezondheid.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.