Navigatie overslaan
Koekoeksbloem / Hans Peeters Toon alles in de buurt

Koekoeksbloem / Hans Peeters

Door Christina van Dijken
Tuinvogelconsulent

Christina van Dijken

Ik wil graag mijn kennis en inzet gebruiken om mensen ook het geluk van een groene tuin te gunnen. Hoe mooi zou het zijn wanneer er meer groen in het straatbeeld terugkomt, in plaats van de verstening die je tegenwoordig zoveel ziet. Laat je verrassen door de mogelijkheden, laat je vooroordeel varen dat het veel werk is om een tuin te onderhouden. Ik help je daar met alle plezier bij! De vogels zullen je dankbaar zijn.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Gemeente Loppersum en omliggende gemeenten

Christina van Dijken:

Een wereld zonder vogels is in mijn beleving ondenkbaar. Ze maken het leven zoveel mooier. Het tjilpen van mussen, gekwetter van zwaluwen en het prachtige lied van een merel daar wordt een mens blij van.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.