Toon alles in de buurt

Door Annemieke Jansen
Tuinvogelconsulent

Annemieke Jansen

Een tuin komt pas tot leven als vogels hem bezoeken. Ik help u graag om van uw tuin een vogelparadijs te maken. Een paar aanpassingen maken soms al een groot verschil. Een vogelvriendelijke tuin is ook aantrekkelijk voor vlinders, bijen, hommels, kikkers en egels. Zij kunnen onze hulp goed gebruiken.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Mijn werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar

Annemieke Jansen:

"Met dit vrijwilligerswerk deel ik mijn passie voor de natuur, zet ik mijn kennis over tuinvogels in en draag ik bij aan een vogelvriendelijke leefomgeving."

Vraag advies aan

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar. U kunt een andere tuinvogelconsulent uit uw omgeving benaderen, of contact opnemen met het Servicecentrum van Vogelbescherming Nederland.