Toon alles in de buurt

Door Marga Penterman
Tuinvogelconsulent

Marga Penterman

Vogels brengen een tuin tot leven. Vaak is met een paar eenvoudige ingrepen van uw tuin al een vogelparadijs te maken. Vogels observeren en hun verschillende karakters leren kennen, dat is genieten en zeer ontspannend. Dat gun ik u ook.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.
In het verband met de drukte in het voorjaar kan de afhandeling van uw aanvraag iets langer duren. We hopen dat u daar begrip voor heeft.

Mijn werkgebied

Nijmegen, Lent, Weurt, Beuningen, Malden

Marga Penterman:

"Een badderende merel, tjilpende mussen, het gezang van verschillende vogels: een lust voor oog en oor!"

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.