Navigatie overslaan
Toon alles in de buurt

Dotterbloem / Jasper de Ruiter

Door Nelly Verlaan
Tuinvogelconsulent

Nelly Verlaan

Wie er in slaagt te genieten van bloemen, struiken, bomen en alles wat daar in en omheen leeft, geeft zichzelf geluk voor het leven. Dat, en mijn verlangen naar een groenere wereld, is mijn drijfveer. De ideale tuin is aantrekkelijk voor vogels en andere dieren en is een fijne plek voor de bewoners. En dan mag het ook MOOI zijn!

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 25 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 40 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Noord Drenthe/ Zuid Groningen

Nelly Verlaan:

Ik citeer Koos van Zomeren: “Het is dwaas om van vogels te houden. Juist omdat het dwaasheid is, moet het worden aangemoedigd.” (Uit: Rauw in de bundel Zomer)

Vraag advies aan

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar. U kunt een andere tuinvogelconsulent uit uw omgeving benaderen, of contact opnemen met het Servicecentrum van Vogelbescherming Nederland.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.