Navigatie overslaan

Even voorstellen: Jaap Hijmans

“Ik ben medewerker nalatenschappen bij Vogelbescherming Nederland. Ik kom graag in contact met iedereen die Vogelbescherming via een testament wil steunen of dat al heeft geregeld. De motieven en verhalen zijn vaak inspirerend. Het is voor Vogelbescherming én mijzelf goed te weten wat mensen die ons benoemen in hun testament beweegt.”

“Ik ben ook graag bereid om te adviseren bij het opstellen van een testament. Daarbij weet ik dat niets zo persoonlijk is als schenken en nalaten. Als ik leden en donateurs spreek gaat het er mij niet om dat ze per se Vogelbescherming benoemen in hun testament. Mensen maken daarin hun eigen keuzes. Natuurlijk hoop ik dat zij Vogelbescherming een warm hart toedragen, maar ik kan slechts vertellen wat wij doen en hoe me ons werk kan steunen.”

“Je kunt veel regelen in een testament. Een legaat, erfstelling, een fonds op naam, of het benoemen van een executeur. Er is veel mogelijk. Ik zie het als mijn taak mensen helpen uitvinden hoe en wat ze willen regelen. Uit ervaring weet ik dat het rust geeft als je je nalatenschap goed en naar eigen wens geregeld hebt. Daar wil ik onze leden en donateurs graag bij helpen. Het stemt mij dankbaar dat dat zoveel leden ons benoemen in hun testament. Maar vooral ook dat ze zoveel vertrouwen hebben in Vogelbescherming.”

Jaap Hijmans

Jaap Hijmans, Medewerker Nalatenschappen
0306937729
Neem contact met mij op