Navigatie overslaan
Matkop / Agami - Rob Riemer

Even voorstellen

Jaap Hijmans werkt al heel lang bij Vogelbescherming, sinds 2010 in de functie van medewerker nalatenschappen. Wat kan hij voor jou betekenen?

“Ik help mensen te bepalen hoe zij hun nalatenschap willen vormgeven. Uit ervaring weet ik dat het rust geeft als je dit goed hebt geregeld. Het gaat mij niet erom dat zij per se nalaten aan Vogelbescherming. Dat is en blijft hun eigen keuze.”

“Een testament is een heel persoonlijk document, waarin je je wensen vastlegt. Een legaat, erfstelling, fonds op naam, het benoemen van een executeur – er is veel mogelijk. Hoe geef je invulling aan jouw eigen wensen? Daar wil ik onze leden en donateurs graag bij ondersteunen.”

“Ook als hun wensen al zijn vastgelegd, kom ik graag in contact met mensen die de vogels willen steunen via hun testament. Het is voor Vogelbescherming fijn om te weten wat mensen beweegt. Hun overwegingen en verhalen inspireren ons.”

Persoonlijk contact

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Jaap.

Jaap Hijmans, medewerker nalatenschappen
030-6937729
Neem contact met mij op

Excursie Excursie

Excursies

Geregeld organiseren we excursies voor mensen die de vogels hebben opgenomen in hun testament of overwegen dit te doen. Terwijl je geniet van de vogels en de natuur, kun je vrijblijvend van gedachten wisselen met Jaap Hijmans. Soms is ook een notaris aanwezig om je vragen te beantwoorden. De groepen zijn klein en de sfeer is informeel.

Ga je met ons op pad?