Navigatie overslaan
Samen voor vogels en natuur

Vacature Voorzitter Raad van Toezicht & Lid Raad van Toezicht – ICT & Bedrijfsvoering

Vogelbescherming zet zich in voor een wereld met een rijke verscheidenheid aan vogels en natuur, waar mensen van genieten en zich voor inzetten. NGO met 100 professionals, 650 vrijwilligers, 150.000 leden en vele samenwerkingspartners. De Raad van Toezicht zoekt een enthousiasmerend:

                                              Voorzitter Raad van Toezicht
                                                                    &
                       Lid Raad van Toezicht met expertise ICT en bedrijfsvoering

Je bent in beide gevallen ervaren toezichthouder en fervent natuurliefhebber. Zakelijk, rolvast en gericht op samenwerking. Ervaring in een missie gedreven organisatie.

Wil je meer weten?

Vogelbescherming wordt in de werving begeleidt door bureau Ebbinge. Voor een uitgebreid profiel en uw sollicitatie kijk op:

Bij vragen kan je contact opnemen met Britt Blomsma via 06-2602 2265 of britt.blomsma@ebbinge.nl.

Onze missie

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.

Bekijk hier onze missie en visie

Onze strategie

Vogelbescherming is onderdeel van Birdlife International. Een mondiaal netwerk van partners die gezamenlijk optrekken in het beschermen van vogels en hun leefomgeving. We werken volgens het principe van ‘science based conservation’. Dit betekent dat kennis en het opdoen van nieuwe kennis voor ons belangrijk is.

Bekijk hier onze strategie