Navigatie overslaan
Stadsnatuur / SCO Toon alles in de buurt
Stadsnatuur / SCO Tom Brekelmans

Door Tom Brekelmans
Stadsvogeladviseur

Tom Brekelmans

Mijn vak is tuin- & landschapsarchitect waardoor ik onder meer beroepsmatig biotopen creëer of verander als bijkomstigheid. Daarnaast ben ik op een gezonde manier vogelgek. Die twee dingen samen hebben geleid tot bijzondere constateringen waardoor ik werkenderwijs kennis heb opgedaan welke ingrepen voor de ene vogel aantrekkelijk zijn en voor de andere juist niet.

Wat doet een Stadsvogeladviseur?

Voor de bescherming van vogels in steden en dorpen werkt Vogelbescherming Nederland samen met vrijwilligers: de Stadvogeladviseurs. Stadsvogeladviseurs zetten zich in voor vogels in stad en dorp. Zij zijn de ogen, oren en mond van Vogelbescherming op lokaal niveau. Dankzij hen zijn er op vele plekken in Nederland mooie initiatieven gestart voor een vogelvriendelijkere en groene leefomgeving. Samen maken ze gemeenten, ontwikkelaars, woningcorporaties en bewoners bewust van de natuur die iedereen net buiten zijn voordeur kan vinden én hoe u die een handje helpt. U kunt contact opnemen met een Stadsvogeladviseur voor advies over vogels en vogelvriendelijk beleid in uw gemeente of buurt.

Werkgebied

Tilburg + 25 kilometer

Tom Brekelmans:

"Een omgeving verandering is een kans creëren voor nieuwe instroom van beleving. Mens en dier worden daarmee getriggerd om bezit te nemen van een nieuwe voedingsbodem."

Contact Stadsvogeladviseur

Uw gegevens
Titel
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Mijn nieuws