Toon alle activiteiten

Door Ellen en Hans Willemsen
Excursieleider Vogelbescherming

Vogels van natuureiland Tiengemeten

Tijdens de wandelexcursie zullen de gidsen de verscheidenheid aan vogelsoorten van het eiland Tiengemeten laten zien. De graspieper, veldleeuwerik, rietzanger en de rietgors zullen zich ongetwijfeld van hun beste kant laten zien en horen. Tevens zal er aandacht geschonken worden aan de ontstaansgeschiedenis van het eiland met daarbij ook de verandering van agrarisch eiland naar natuureiland.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Vogels van Tiengemeten

Doelgroep

Beginnende vogelkijker

Startpunt

Nieuwendijk 1 Zuid-Beijerland (ZH)
Er is een ruime parkeerplaats aanwezig.

Duur

4 uur

Bijzonderheden

Denk aan stevige wandelschoenen! Een verrekijker verhoogt het kijkplezier, de excursieleiders hebben ook een telescoop bij zich, de pont naar het eiland vertrekt exact om 10.00 uur.

Kosten

Ja De enige kosten zijn het kaartje voor de pont naar Tiengemeten. Voor het aan boord gaan van de pont moet een pontkaartje gekocht worden bij het Infocentrum. Leden van Natuurmonumenten krijgen op vertoon van hun ledenpas reductie.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren.
Vogelbescherming kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over haar projecten en producten. Als u daar bezwaar tegen hebt, kunt u dat aangeven via info@vogelbescherming.nl.

Toon alle activiteiten

In de omgeving