Navigatie overslaan
Icarusblauwtje / Jouke Altenburg Toon alles in de buurt
Icarusblauwtje / Jouke Altenburg Nienke Verhoog

Door Nienke Verhoog
Tuinvogelconsulent

Nienke Verhoog

Opgegroeid op een kwekerij, is mijn liefde voor tuinieren al vroeg ontstaan. Ik hou van groene tuinen waar veel te beleven valt: spinnetjes en insecten om te bestuderen, bessen om van te snoepen, bloemen om vlinders en bijen te lokken. Het mooie is, dat de vogels daar ook van houden! Het is genieten om van dichtbij te kunnen zien hoe een pimpelmeesje een bad neemt, hoe een koolmeesje een zonnepitje open tikt, of hoe een merel een worm uit de grond probeert te trekken. Ik help u graag om dit ook te bereiken, zodat we samen de Nederlandse tuinen groener en vogelvriendelijk maken!

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Zaanstreek en Amsterdam-Noord

Nienke Verhoog:

Zelfs in mijn kleine stadstuin in een stenige omgeving, komen de meest verassende soorten op bezoek. Van winterkoninkje tot grote bonte specht, wat een beloning!

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.