Navigatie overslaan
Tuin / Angela Moberts Toon alles in de buurt

Tuin / Angela Moberts

Door Angela Moberts
Tuinvogelconsulent

Angela Moberts

Ik heb altijd al een passie gehad voor de natuur en zie het als een uitdaging, om met wat grotere of kleine aanpassingen, de tuin te veranderen in een vogelparadijs. Want in een groene tuin valt altijd iets te zien en te beleven, daar de tuin dient als tussenstop, rustplek/overwinteringsplaats en kraamkamer. Door de natuur en de vogels naar uw tuin te halen zit u op de eerste rang en is het volop genieten.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Heel Zuid-Limburg

Angela Moberts:

Laat de tuinvogels gewoon blijven....!

Vraag advies aan

Ik ben tijdelijk niet beschikbaar. U kunt een andere tuinvogelconsulent uit uw omgeving benaderen, of contact opnemen met het Servicecentrum van Vogelbescherming Nederland.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.