Navigatie overslaan

Vivara: het beste voor uw tuinvogels

Vivara Natuurbeschermingsprodukten en Vogelbescherming Nederland werken nauw samen om de leefomstandigheden van vogels in onze directe omgeving te verbeteren. Daarvoor is in overleg een scala aan producten ontwikkeld om vogels te helpen en om nog meer vogels aan te trekken, zoals nestkasten en producten om vogels te voeren. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. Dus van de beste kwaliteit en goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland.

 

Alle houten en houtbeton artikelen zijn tevens FSC goedgekeurd.
De producten kunt u direct herkennen aan het logo van Vogelbescherming Nederland. Klik hier voor meer informatie over hoe producten in heel Europa worden getest op veiligheid en kwaliteit.

  • nestkasten van hout
  • nestkasten van extra duurzaam houtbeton
  • houten voederaars en voedertafels
  • voedersilo’s en pindafeeders en toebehoren
  • diverse voersoorten zoals zadenmixen en zonnebloempitten

Met de aankoop van Vivara producten profiteren niet alleen de vogels in de tuin, maar wordt ook het werk van Vogelbescherming Nederland financieel ondersteund. Per product ontvangt de vereniging een vaste afdracht.


Vivara producten in onze webwinkel

De artikelen worden verkocht bij diverse tuincentra, de Welkoop winkels en natuurlijk in de webwinkel van Vogelbescherming in Zeist.


Vivara steunt Vogelbescherming

De meeste Vivara artikelen dragen het logo van onze vereniging, omdat ze door onze deskundigen zijn goedgekeurd op kwaliteit. In de jaren is zo een groot palet van producten ontwikkeld dat het genieten van vogels in uw tuin nog leuker maakt. Voor elk verkocht artikel ontvangt Vogelbescherming een bedrag. Door alle verkopen in 2012 was dit in totaal een bedrag van maar liefst € 125.000! Het bedrag gaat Vogelbescherming besteden aan beschermingsprojecten voor vogels van de Rode Lijst.