Navigatie overslaan
Alde Feanen / Vincent Douwes Toon alles in de buurt
Alde Feanen / Vincent Douwes Vincent Douwes / Martin Hierck

Door Vincent Douwes
WetlandWacht

Vincent Douwes

Iets verontrustends gezien of iets gehoord wat aandacht of actie vereist omdat het misschien het karakter van De Alde Feanen in gevaar brengt? Neem contact met me op en ik help mee om De Alde Feanen te beschermen!

Wat doet een WetlandWacht?

Voor de bescherming van wetlands werkt Vogelbescherming Nederland samen met een effectief systeem van vrijwilligers: het netwerk van WetlandWachten. De ongeveer 85 WetlandWachten in Nederland fungeren als ogen en oren in het veld. Ze houden ‘hun’ wetland in de gaten en ondernemen actie als er bedreigende ontwikkelingen voor natuur zijn. Verder stimuleren ze lokale en regionale beschermingsactiviteiten waar mogelijk. WetlandWachten hebben vaak veel kennis van vogels en hun leefomgeving en van het natuurgebied waar zij actief zijn. Je kunt contact opnemen met de WetlandWacht over ontwikkelingen in desbetreffend natuurgebied die relevant zijn voor vogels.

Werkgebied

Nationaal park en Natura 2000 gebied De Alde Feanen (FR)

Kaart Alde Feanen

Vincent Douwes:

"Flora en fauna is niet (na) te maken, dus moeten we het goed beschermen en er tegelijkertijd met volle teugen van genieten. Balans is dan waar het om draait!"

Heb je een vraag die niet specifiek over dit wetland gaat? Stel dan je vraag hier

Contact WetlandWacht

Uw gegevens
Titel
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.