Navigatie overslaan
Winkeloverzicht

De beste merken optiek

Naast ons eigen huismerk Vogelbescherming Optiek, tref je in onze winkel een breed assortiment verrekijkers en telescopen van de beste merken aan. Kom zelf testen en vergelijken en laat je adviseren door ons deskundige team.

Swarovski Optik

Het relatief jonge merk Swarovski Optik heeft grote naam verworven in de wereld van vogel- en natuurliefhebbers. De verrekijkers en telescopen uit Oostenrijk zijn van zeer hoge kwaliteit. Er is voor praktisch iedere toepassing een geschikt product. Om jouw persoonlijke momenten in de natuur optimaal en in alle rust te beleven. Of je nu op reis gaat, vogels gaat kijken of andere expedities in de natuur hebt gepland.
Ga naar de webshop voor ons aanbod

Leica Sport Optics

Leica is al sinds jaar en dag een zeer gerenommeerd topmerk in de foto- en optische industrie. De hoge kwaliteit van de verrekijkers en telescopen heeft Leica al vele duizenden vogelaar-fans in de wereld opgeleverd. Leica - waarvan de fabriek is gevestigd in Wetzlar, Duitsland - kenmerkt zich door geraffineerde ontwerpen, comfortabele handligging, gecombineerd met een zeer natuurgetrouw en haarscherp beeld.
Ga naar de webshop voor ons aanbod

Kite Optics

Het Belgische merk Kite Optics heeft zich al jaren bewezen. De uitstekende prijs kwaliteit verhouding, de goede beeldkwaliteit en betrouwbaarheid van deze verrekijkers overtuigden al vele vogelaars. 

 

 

Zeiss Sport Optics

Zeiss Sport Optics staat garant voor Duitse betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Vele vogelaars voor jou hebben al voor Zeiss gekozen. De lichtsterke kijkers en telescopen zijn gemaakt van duurzame en degelijke materialen. Gecombineerd met de precieze assemblage is een Zeiss product een betrouwbare metgezel voor het leven, waarmee jouw belevenissen in de natuur geweldige ervaringen worden. 
Ga naar de webshop voor ons aanbod

Vogelbescherming Optiek is ook te koop bij