Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Vogels van het Noord-Hollands Duinreservaat

Vogelexcursie door bos, open duin en langs duinplassen. We gaan op zoek naar de voorjaarsvogels van het duingebied zoals Fitis, Gekraagde Roodstaart, Nachtegaal, Zwartkop, Roodborsttapuit, Grote Bonte Specht, Kneu, Tjiftjaf en met wat geluk ook Geoorde Fuut. En verder laten we ons verrassen. Er zal ook aandacht zijn voor de vogelgeluiden, want vogels kijken doe je ook met je oren.

Foto gekraagde roodstaart: Birdphoto.nl

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Organisatie

Vogelwerkgroep Midden-Kennemerland

Onderwerp

Voorjaarsvogels

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt

Heereweg Castricum
Startpunt: PWN parkeerterrein Noorderstraat, aan de duinzijde van de Heereweg, de doorgaande weg (N512) tussen Bakkum en Egmond-Binnen. De ingang van het parkeerterrein ligt net ten noorden van de gemeentegrens van Bakkum-Noord aan de Heereweg. Hier staat ook een automaat voor duinkaarten.

Duur

3.5 uur

Bijzonderheden

Een stevige wandeling grotendeels over onverharde paden. Neem een eigen verrekijker mee als je deze hebt. Een duinkaart voor het NHD is verplicht. Dit is een excursie in het kader van de Nationale Vogelweek.

Toegankelijk met rolstoel

Nee
Route gaat deels over zandpaden

Kosten

Kosten eventuele dagkaart NHD: https://www.pwn.nl/duinkaartkopen.

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten