Navigatie overslaan
Krokus / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Krokus / Hans Peeters Yvonne Nientker

Door Yvonne Nientker
Tuinvogelconsulent

Yvonne Nientker

In samenwerking met de gemeente heb ik een tuin aangelegd en vogelvriendelijk ingericht, net als ons balkon met voederplek en drink/badschaal. De populaties huismussen en koolmezen zijn enorm gegroeid. De ouders - ook merel - en groenlingparen - brengen hun jongen naar ons balkon. Als Tuinvogelconsulent zal ik u, op basis van mijn ervaring en opgedane kennis, met veel plezier een waardevol advies aanbieden, voorzien van een verhelderende tekening. Zo zult u uw directe omgeving zelf vogelvriendelijk in kunnen richten.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Nijmegen en omstreken

Yvonne Nientker:

Mijn dag wordt mooier en vrolijker door de vogels die tuin en balkon uitkiezen om te eten, te drinken, een bad te nemen en de lucht te vullen met hun gekwetter en gezang.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.