Navigatie overslaan
Meidoorn / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Meidoorn / Hans Peeters Rob Wegman

Door Rob Wegman
Tuinvogelconsulent

Rob Wegman

Graag wil ik wat kunnen betekenen voor mens, plant en dier in onze samenleving. Met mijn passie voor natuur, kennis als hovenier en als vogelaar, wil ik u graag bijstaan om Zwolle en omgeving vogel- en diervriendelijker te maken.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Alles binnen de straal Dalfsen, Heino, Wijhe, Hattem, Zwolle

Rob Wegman:

"Elke ochtend als ik beneden kom, is het eerste wat ik doe nadat ik de gordijnen geopend heb, de tuin in kijken om te zien wat er al weer aan vogels te zien is. Dan geniet ik meteen van de mussen, merels, spreeuwen en andere vogels die er al weer zitten. Altijd weer een feest."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.