Navigatie overslaan
Smeerwortel / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Smeerwortel / Hans Peeters Linda Spoormaker

Door Linda Spoormaker
Tuinvogelconsulent

Linda Spoormaker

Genieten in een tuin vol groen, aantrekkelijk voor vogel en mens, dat is mijn streven en dat gun ik iedereen. Ingewikkeld? Helemaal niet! Ik adviseer je graag bij het aanpassen of aanleggen van je tuin om deze zo vogelvriendelijk én daarmee ook mensvriendelijk te maken. Of je tuin nu klein of groot is, laten we er een groene oase van maken waar niet alleen jij en je gezin maar ook de tuinvogels zich thuis voelen.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Op de mooie Veluwe geniet ik iedere dag van de natuur en alles wat daarin leeft. Vogels zijn mijn favoriet! Vogels van bos en weide zie ik graag met het liefst kijk ik naar de vogels in mijn eigen tuin.

Werkgebied

Noord-West Veluwe (Nunspeet, Harderwijk, ’t Harde, Epe en Ermelo)

Linda Spoormaker:

Een tuin zonder vogels leeft niet! Kijken naar vogels en andere dieren in je eigen tuin maakt blij. En wat is er fijner dan deze passie met anderen te delen.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Bent u lid? Dan ontvangt u korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.