Navigatie overslaan
Tuin / Hans Peeters Toon alles in de buurt

Tuin / Hans Peeters Hendrike Huijsmans

Door Hendrike Huijsmans
Tuinvogelconsulent

Hendrike Huijsmans

Dat je het vogels naar de zin kunt maken in je tuin is geweldig leuk. Zeker als je daarop gaat letten zul je steeds meer gaan zien. Niet alleen in je eigen tuin maar overal. Het is een ontdekkingsreis om steeds meer vogels te leren kennen en te begrijpen wat ze nodig hebben. In elke tuin kun je iets doen voor vogels. Alle tuinen samen vormen een groot vogelpark waar het, voor de vogels en voor jezelf, fijn is om in te wonen.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Zeeland

Hendrike Huijsmans:

Neem lekker de tijd voor je tuin. Kijk goed wat er allemaal gebeurt. Pas als het nodig is je plannen aan. Met het advies en de info in het handboek zul je er zeker in slagen je eigen vogelparadijs te maken.

Heeft u een vraag over nestkasten of iets anders buiten het aanvragen van een tuinadvies? Stel dan uw vraag hier.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.