Navigatie overslaan
Tuin / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Tuin / Hans Peeters Hendrike Huijsmans

Door Hendrike Huijsmans
Tuinvogelconsulent

Hendrike Huijsmans

Dat je het vogels naar de zin kunt maken in je tuin is geweldig leuk. Zeker als je daarop gaat letten zul je steeds meer gaan zien. Niet alleen in je eigen tuin maar overal. Het is een ontdekkingsreis om steeds meer vogels te leren kennen en te begrijpen wat ze nodig hebben. In elke tuin kun je iets doen voor vogels. Alle tuinen samen vormen een groot vogelpark waar het, voor de vogels en voor jezelf, fijn is om in te wonen.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

Werkgebied

Zeeland

Hendrike Huijsmans:

De grote variatie aan vogels rond onze boerderij is geweldig. Soorten als torenvalk, kiekendief, kerkuil, kwikstaart, fazant en ontelbaar veel zwaluwen zien en horen we in het open akkerland. In de beplanting in onze tuin wonen de vele tuinvogels als mezen, merels, spechten en vooral grote groepen mussen. Het is een feest om te zien dat zoveel soorten het goed doen. Graag help ik daarom iedereen die het vogels ook naar de zin wil maken.

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.