Navigatie overslaan
Sneeuwklokje / Hans Peeters Toon alles in de buurt
Sneeuwklokje / Hans Peeters Ger Schep

Door Ger Schep
Tuinvogelconsulent

Ger Schep

Als liefhebber van de natuur en met een achtergrond als tuintechnicus geef ik tuinadviezen om het vogelleven in de tuin te bevorderen. Als veel tuinen, ook al zijn ze klein, vogelvriendelijk zijn ingericht is dit bij elkaar een weelde voor onze vogels.

Wat doet een Tuinvogelconsulent?

Tuinvogelconsulenten geven persoonlijk advies op maat over vogelvriendelijke tuin-, balkon- en schoolpleininrichting. De Tuinvogelconsulenten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken voor een vogel- en natuurvriendelijke tuin. En schrijven op basis daarvan een advies op maat met praktische tips afgestemd op wensen en mogelijkheden. De kosten voor het opstellen van het rapport bedragen 30 euro voor particulieren (leden Vogelbescherming) en 47,50 euro voor niet-leden van Vogelbescherming en scholen.

De natuur is het meest belangrijke onderdeel van de aarde voor d leefbaarheid in het algemeen en voor de mens in het bijzonder.Hierbij is het leven van het planten- en dierenrijk elementair. Vanuit mijn groenachtergrond heb ik een goed beeld welke groeninrichting van een tuin welke vogels aantrekken en welk tuinontwerp passend is.

Werkgebied

Delfland, Westland, Den Haag en omgeving

Ger Schep:

"De vogel is voor mij het symbool voor vrijheid en een graadmeter hoe het met ons leefmilieu gesteld is. Contact met mensen over tuinen en vogels geeft mij energie."

Aanvraag tuinadvies

Uw gegevens
Titel

Ben je lid? Dan ontvang je korting!

Kosten voor een tuinadvies zijn € 30,- voor leden en 47,50 voor niet leden.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.