Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Workshop Gewiekste en Virtuoze vogelgids met Nico de Haan

Met de Gewiekste Vogelgids kun je in een handomdraai vogels herkennen en de Virtuoze Vogelzanggids is de beste gids om snel de vogelgeluiden tussen de oren te krijgen. Als u daar wat hulp bij wilt, schrijf u dan in voor deze workshop. Op woensdag 6 november gaan we ’s morgens om tien uur met de gewiekste Vogelgids aan de slag en na de gezamenlijke lunch, en eventueel een korte wandeling als het weer het toelaat, gaan we ’s middags, tot een uur of vier, oefenen met de Virtuoze Vogelzang gids. 

Ik leer u snel en handig met beide gidsen om te gaan en ik geef deze dag bovendien nog allerlei tips waar je als beginnende en nog niet zo ver gevorderde vogelaar veel baat bij hebt.

We houden deze workshop in Antropia in Driebergen-Zeist. Het gebouw ligt pal naast het NS station en er is ruime parkeergelegenheid. De kosten voor deze dag bedragen voor leden van Vogelbescherming 200 euro per persoon, (niet leden 225 euro) inclusief lunch, koffie thee enz.

AANMELDEN

Wilt u zich inschrijven stuur dan een mailtje naar info@nicodehaan.nl met vermelding van het aantal personen dat wil deelnemen. De zaal biedt ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Boeking gaat op volgorde van binnenkomst. Graag tot ziens in Antropia!

N.B. Als u wilt deelnemen is het nodig dat u in het bezit bent van beide gidsen, verkrijgbaar in de boekhandel.   

Aanmelden

Details

Activiteit

Workshop

Organisatie

Nico de Haan

Onderwerp

vogelgidsen

Doelgroep

Volwassenen

Startpunt


NS Station Driebergen Zeist

Duur

Langer dan 4.5 uur

Toegankelijk met rolstoel

Onbekend

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Titel
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Privacy Waarborg
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met je persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten