Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Door Vogelbescherming Nederland

Workshop gemeenteraads verkiezingen 2022

Op 16 maart 2022 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. Dat lijkt nog ver weg, maar op dit moment worden de verkiezingsprogramma’s bijvoorbeeld al geschreven. Dit is dus het moment om u te verdiepen in de gemeente en in wat u kunt doen om het belang van vogels op de agenda te krijgen voor de verkiezingen!

Vogelbescherming organiseert daarom in samenwerking met Stichting Lobby Lokaal workshops. Iedereen die interesse heeft kan zich gratis aanmelden.

Workshop voor 'gevorderden'  

Bent u betrokken bij de vogels van uw omgeving, bent u redelijk bekend met hoe de gemeente werkt en wilt u echt in actie komen richting de gemeenteraadsverkiezingen? Meld u dan aan voor deze workshop.

In deze sessie krijgt u handvatten om zelf aan de slag te gaan in uw gemeente. We richten ons op het maken van een goede inbreng voor de verkiezingsprogramma’s. We bespreken met elkaar welke zaken er spelen in uw gemeente en welke dingen echt anders moeten. Vervolgens maakt u (een start met) een boodschap voor de verkiezingsprogramma’s.

Praktisch  

Wanneer: 29 juli

Tijd: 19.30 - 21.00

Locatie: Online

Na aanmelding hier ontvangt u een week van tevoren een link voor de workshop.

Over Stichting Lobby Lokaal

Lobby Lokaal gelooft in een betere wereld door belangenbehartiging. Beleidsmakers kunnen pas goede beslissingen nemen als zij weten welke belangen er allemaal spelen. Daarom is het belangrijk dat iedereen zijn/haar/hun belang kan behartigen. Niet alleen bedrijven en professionele organisaties, maar ook burgers en lokale initiatieven. Daarom ondersteunt Lobby Lokaal niet-professionele lobbyisten door onder andere lobbytrainingen en advies te geven.

Aanmelden

Details

Activiteit

Workshop

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Startpunt


Het betreft een online bijeenkomst.

Duur

1.5 uur

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten