Navigatie overslaan
Alle activiteiten

Door Vogelbescherming Nederland

Workshop gemeentepolitiek

Op 16 maart 2022 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. Dat lijkt nog ver weg, maar op dit moment worden de verkiezingsprogramma’s bijvoorbeeld al geschreven. Dit is dus het moment om je te verdiepen in de gemeente en in wat jij kan doen om het belang van vogels op de agenda te krijgen voor de verkiezingen!

Vogelbescherming organiseert daarom in samenwerking met Stichting Lobby Lokaal workshops. Iedereen die interesse heeft kan zich gratis aanmelden.

Workshop voor geinteresseerden

Bent u erg begaan vogels om u heen, maar weet u nog niet veel over de gemeente en belangenbehartiging? Meld u dan aan voor deze workshop.

We nemen u in sneltreinvaart mee door de wereld van de gemeente. Hoe worden besluiten genomen en welke rol spelen ambtenaren, raadsleden en wethouders daarbij? Daarna kijken we naar de gemeenteraadsverkiezingen. Wat kunt u als burger doen om het belang van vogels onder de aandacht te brengen. Aan het eind van de training weet u bij wie u wanneer en waarvoor moet zijn!

Praktisch  

Wanneer: 28 juli

Tijd: 19.30 - 21.00

Locatie: Online

Na aanmelding hier ontvangt u een week van tevoren een link voor de workshop.

Over Stichting Lobby Lokaal

Lobby Lokaal gelooft in een betere wereld door belangenbehartiging. Beleidsmakers kunnen pas goede beslissingen nemen als zij weten welke belangen er allemaal spelen. Daarom is het belangrijk dat iedereen zijn/haar/hun belang kan behartigen. Niet alleen bedrijven en professionele organisaties, maar ook burgers en lokale initiatieven. Daarom ondersteunt Lobby Lokaal niet-professionele lobbyisten door onder andere lobbytrainingen en advies te geven.

Aanmelden

Details

Activiteit

Workshop

Organisatie

Vogelbescherming Nederland

Onderwerp

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Startpunt


Het betreft een online bijeenkomst.

Duur

1.5 uur

Kosten

Nee

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten