Alle activiteiten

Door Ron Leeuwis

Vogelexcursie in de authentieke Biesbosch

Tijdens deze excursie kunt u echt het authentieke Biesbosch-gevoel ervaren. We steken over met een voetpontje naar de Kikvors en lopen langs kreken om de eerste lentevogels te horen zingen.

Soorten als zwartkop, tuinfluiter en vooral de gekraagde roodstaart die in geknotte wilgen zitten, voelen zich hier echt thuis. Maar ook insecten als de wolzwever, een bijzonder beestje, heeft hier zijn domein. En natuurlijk hebben we tijdens deze tocht een grote kans om de ijsvogel te zien.

Kortom, een prachtige belevenis voor iemand die de authentieke Biesbosch nog niet kent.

Aanmelden

Details

Activiteit

Wandelexcursie

Onderwerp

Vogels van de grienden in de Biesbosch

Doelgroep

Kinderen/gezinnen

Startpunt


Zorg dat u om 09:30 uur aanwezig bent, zodat we het pontje van 09:45 uur kunnen halen. Wij rekenen af voor de groep, zodat niet iedereen individueel een pontkaartje hoeft te halen, maar graag aan het eind van de excursie aan ons het geld van uw kaartje bij ons afrekenen.

Duur

2.5 uur

Bijzonderheden

De excursie zelf duurt ongeveer 2.5 uur, maar kan wat uitlopen, doordat we afhankelijk zijn van het pontje. Een excursie, die rijk is aan natuur en cultuur. Sanitair en horeca aanwezig bij het vertrekpunt in het bezoekerscentrum.

Kosten

Kosten bedragen € 2,00 of € 2,50 per persoon, voor de overtocht van het pontje.

Aanmelden
Uw gegevens
Controleer svp goed of uw e-mailadres correct is. U krijgt alle benodigde informatie over uw activiteit per e-mail. U kunt uw e-mailadres niet achteraf corrigeren. Wilt u meedoen maar woont u in het buitenland? Stuur svp een e-mail aan info@vogelbescherming.nl.
Kijk hier hoe Vogelbescherming omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Toon alle activiteiten