Navigatie overslaan
Grote burgemeester / Marc Guyt AGAMI Alle berichten
Grote burgemeester / Marc Guyt AGAMI Logo podcast vogelspotcast

Door Arjan Dwarshuis
De Vogelspotcast

De pier van IJmuiden

Geplaatst op 23 november 2023

Het wordt steeds moeilijker om nog soorten te vinden die Gisbert niet heeft gezien. Maar het is spannend op de pier van Ijmuiden. Vorige keer dat we hier waren gingen we vliegensvlug de pier over om 'the big five' van Ijmuiden te vinden. Arjan hoopt stiekem op een grote burgermeester, maar die kans is klein. Gisbert hoopt eindelijk de Alk te vinden zodat hij z'n familie kan volmaken. Maar natuurlijk hopen we stiekem op iets heel bijzonders.

Podcastserie: De Vogelspotcast

De eerste afleveringen van de Vogelspotcast zorgde er voor dat Nederland wat vaker omhoogkijkt. Wereldrecordhouder vogelspotten Arjan Dwarshuis (37) neemt zijn jeugdvriend Gisbert van Baalen (35) mee op vogelexcursie om zijn passie voor vogels en de prachtige Nederlandse natuur over te brengen. Zij bereikten hoge noteringen in de podcasthitlijsten en veel nieuwe vogelaars! In elk seizoen kun je, zoals je van Arjan en Gisbert gewend bent, elke week nieuwe vogels leren kennen, terwijl Arjan en Gisbert op nieuwe plekken naar prachtige vogels op zoek gaan.

Blijf op de hoogte

Lees nieuws en de mooiste artikelen op onze site. En ontvang maandelijks een selectie van de beste artikelen in je mail.

Aanmelden Vogelnieuws

Podcasts van Vogelbescherming

Vogels kijken doe je ook met je oren! Vogelbescherming heeft een paar mooie podcastseries gemaakt. Luister bijvoorbeeld naar Uitgevogeld, Dwaalgasten of Van glas tot gras.

Naar de podcasts