Alle berichten

6 en 13 oktober gratis PARTRIDGE excursie

Geplaatst op 13 september 2018

Het gaat niet goed met flora en fauna op het boerenland. Daar wil Vogelbescherming Nederland met het project PARTRIDGE verandering in brengen, door de biodiversiteit in 10 demonstratiegebieden in Europa juist met 30% te laten toenemen. Hiervoor worden tal van maatregelen genomen om het leefgebied van vogels op het boerenland te verbeteren. En wat blijkt? Het heeft succes! Na het tweede jaar bleek al een grote stijging in aantallen en soorten vogels, maar ook insecten en zoogdieren te hebben plaats gevonden. Graag bieden we u de gelegenheid om dit succes met eigen ogen te komen bekijken. Ga mee op een van de twee gratis wandelexcursies in de PARTRIDGE gebieden in Brabant en Zeeland.  

Wandelexcursie Brabant - 6 oktober

Op 6 oktober vindt er een gratis wandelexcursie plaats in Brabant, in polder 'De Oude Doorn' in Almkerk. Een gids van het Brabants Landschap neemt u mee op pad. 

Voor meer informatie en het aanmeldformulier: PARTRIDGE excursie Brabant.

Wandelexcursie Zeeland - 13 oktober

Op 13 oktober vindt er een gratis wandelexcursie plaats in Zeeland, in de omgeving van Burghsluis. Een gids van Het Zeeuwse Landschap neemt u mee op pad.

Meer informatie en het aanmeldformulier: PARTRIDGE excursie Zeeland

Meer over

partridge zeeland brabant vogelexcursie patrijs excursie

Deel dit bericht

Gerelateerde items

Populair