Navigatie overslaan
Toekan / iStock

Onze reispartners

Inezia Tours

Inezia Tours gelooft in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij houden van de natuur en ons doel is om onze klanten zoveel mogelijk te laten genieten van al het prachtigs dat de natuur wereldwijd te bieden heeft: nu en in de toekomst!

Inezia Tours

 

BirdingBreaks.nl

BirdingBreaks.nl is een jonge en dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in vogel- en natuurreizen in binnen- en buitenland. BirdingBreaks.nl is in september 2006 opgericht. Vrijwel alle uithoeken van de wereld zijn tijdens onze reizen inmiddels bezocht.

BirdingBreaks

 

SNP

SNP is in Nederland (als onderdeel van de ANWB) de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van onze organisatie en van elke reis die we aanbieden.

SNP

 

Blue Elephant

Blue Elephant is een gespecialiseerde reisorganisatie. Blue Elephant organiseert vogel- en natuurreizen voor reizigers die kwaliteit, persoonlijk comfort, veiligheid en deel-zijn-van-de-natuur belangrijk vinden. Blue Elephant organiseert zowel vakantiereizen als wetenschappelijke reizen.

Blue Elephant

 

Stichting Vogelreizen

Stichting Vogelreizen initiëert reizen naar bijzondere vogelgebieden in binnen- en buitenland, afgestemd op de wensen van deelnemers. Onze reisprogramma's zijn verantwoord en optimale reis- en vogelkundige begeleiding is gegarandeerd door onze onbezoldigde, deskundige Nederlandse reisbegeleiders. We maken gebruik van contacten met zowel nationale als internationale vogel- en natuurbeschermingsorganisaties.

www.stichtingvogelreizen.nl

 

Starling reizen

Starling is geen gewone reisorganisatie, maar de droom van verschillende natuur- en fotografiegidsen die met passie hun ding willen doen. En dat merk je aan de kwaliteit van ons ecotoerisme. Zo begeleiden onze gidsen enkel die reis waarvoor zij een zwak hebben en gaan zij altijd net iets verder om hun enthousiasme te delen.

www.starlingreizen.be

 

Delta Safari

Delta Safari is een kleine reisorganisatie die natuurreizen, vaarexcursies en dagtochten organiseert. Om indrukwekkende natuur te zien, hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen. Broedende papegaaiduikers in Engeland, duikende jan-van-genten op de Noordzee, honderden dolfijnen in de Golf van Biskaje, bevers en zeearenden in de Biesbosch.

www.deltasafari.nl

 

Fogol

Fogol is een bedrijf dat als doelstelling heeft de natuur op een positieve manier bij een grote groep mensen onder de aandacht te brengen. Fogol is in 2009 opgericht door Debby Doodeman. Kennis, ervaring en passies zijn in het bedrijf samengebracht.

www.fogol.nl

 

 

Agro Natura

Agro Natura is een kleine reisorganisatie die al vele jaren vogelreizen organiseert in Europa, met als specialisme Polen. Geen vliegreizen naar verre bestemmingen, maar reizen die minder milieubelastend zijn.
De kleinschalige en gemoedelijke aanpak maakt de reizen geschikt voor beginnende en gevorderde vogelaars.

www.agronatura.nl