Navigatie overslaan
Alle berichten

Swarovski EL serie

Door Team Winkel Vogelbescherming

Prijsverlaging Swarovski!

Geplaatst op 14 juli 2020

Voor de fans van Swarovski hebben we twee geweldige primeurs: Swarovski staat op het punt om een nieuwe serie verrekijkers te introduceren, de NL Pure. Dit wordt echt een toplijn in het assortiment. De huidige, ook heel mooie serie EL-kijkers wordt daarom in prijs verlaagd. Ze blijven gewoon leverbaar, dus u hebt nu nog meer keus.

De EL-serie verrekijkers vanaf nu met grote korting in onze winkel!

Vanaf vandaag zijn de verrekijkers in de EL-serie van Swarovski enorm in prijs gedaald.

Hebt u altijd al uw zinnen gezet op een EL-kijker van Swarovski? Dan is dit uw kans! Maak nu een afspraak in de winkel, dan kunt u er nog de hele zomer van genieten.

EL-serie van Swarovski

Kijker adviesprijs ledenprijs niet-leden
8x32 2.100,- 1.699,- 1.889,-
10x32 2.130,- 1.725,- 1.924,-
8x42 2.257,- 1.849,- 2.049,-
10x42 2.600,- 1.875,- 2.084,-

 

Gloednieuwe serie NL Pure van Swarovski per 1 september in onze winkel

Per 1 september komt een gloednieuwe serie optiek van Swarovski op de markt: NL Pure.

De winkel van Vogelbescherming heeft als  eerste winkel in Nederland deze schitterende nieuwe kijker in het assortiment. Een primeur! U kunt vanaf 1 september kiezen uit vergrotingen van 8x42, 10x42 of 12x42.

Alle modellen bieden een extreem breed beeld (tot 71°) en bijna onzichtbare randen. De kleurechtheid is buitengewoon. Een helemaal nieuw scherpstelmechanisme en een speciale hoofdsteun (apart verkrijgbaar) maken ook langdurig kijken zeer comfortabel. Vogels kijken wordt nu helemaal adembenemend: met de nieuwe Pure ervaart u pure liefde voor de natuur.

De allerbeste materialen en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een kijker die generaties lang kan meegaan. Voor de accessoires zijn uitsluitend gerecyclede en natuurlijke materialen gebruikt. Daarmee hebt u een duurzaam kwaliteitsproduct in handen.

Hier leest u meer over de nieuwe NL Pure serie

Winkelnieuws

Blijf op de hoogte van het winkelnieuws! Dan leest u over de leukste en mooiste dingen uit de winkel van Vogelbescherming. Zoals nieuwe producten, activiteiten, tips en mooie ervaringen van ons en/of onze bezoekers. Of een spetterende aanbieding!

Volg het winkelteam

Aanbiedingen in winkel en webshop

Kom voor de laatste aanbiedingen naar onze winkel in Zeist. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. Of neem een kijkje in de webshop voor de laatste aanbiedingen. Leden krijgen veel extra voordeel.

Aanbiedingen in de webshop

Meer over

vogelskijken verrekijker winkel

Deel dit bericht