Navigatie overslaan
Arjan Dwarshuis en Gisbert van Baalen / Vogelspotcast Alle berichten
Arjan Dwarshuis en Gisbert van Baalen / Vogelspotcast Logo podcast vogelspotcast

Door Arjan Dwarshuis
De Vogelspotcast

Mini big day

Geplaatst op 3 mei 2023

Arjan's vogelcarriere heeft zijn vlucht genomen na zijn Big Year waar hij 6852 waarnemingen in 365 dagen heeft gedaan... Dit gaan we natuurlijk ooit verbreken met de Vogelspotcast, maar voordat Gisbert daar klaar voor is, moet hij beginnen met een Big Day Nederland; zo veel mogelijk vogels in 24 uur waarnemen. Maar als voorbereiding van de Big Day moet je eigenlijk een Mini Big Day doen; 100 soorten in een ochtend waarnemen. Gelukkig houdt Arjan nog z'n handje vast!

Podcastserie: De Vogelspotcast

De eerste afleveringen van de Vogelspotcast zorgde er voor dat Nederland wat vaker omhoogkijkt. Wereldrecordhouder vogelspotten Arjan Dwarshuis (37) neemt zijn jeugdvriend Gisbert van Baalen (35) mee op vogelexcursie om zijn passie voor vogels en de prachtige Nederlandse natuur over te brengen. Zij bereikten hoge noteringen in de podcasthitlijsten en veel nieuwe vogelaars! In elk seizoen kun je, zoals je van Arjan en Gisbert gewend bent, elke week nieuwe vogels leren kennen, terwijl Arjan en Gisbert op nieuwe plekken naar prachtige vogels op zoek gaan.

Blijf op de hoogte

Lees nieuws en de mooiste artikelen op onze site. En ontvang maandelijks een selectie van de beste artikelen in je mail.

Aanmelden Vogelnieuws

Podcasts van Vogelbescherming

Vogels kijken doe je ook met je oren! Vogelbescherming heeft een paar mooie podcastseries gemaakt. Luister bijvoorbeeld naar Uitgevogeld, Dwaalgasten of Van glas tot gras.

Naar de podcasts