Navigatie overslaan
Alle berichten

Een klapper van de buitencategorie

Geplaatst op 8 november 2023

De titel verklapt het al een beetje, maar wat er in deze aflevering gebeurt hou je niet voor mogelijk. We gaan op pad om te trektellen en Arjan is al de hele dag onrustig. "Het voelt goed Gip" zegt Arjan keer op keer en zijn bovennatuurlijke vogelgevoel blijkt te kloppen. Wat begon als een gezellig ochtendje trektellen bij Noordwijkerhout eindigt in een waar spectakel! En dit alles is te beluisteren in een extra lange aflevering, zodat jullie alles mee kunnen maken. Welke vogel op ons pad komt? Luister maar ;)

Podcastserie: De Vogelspotcast

De eerste afleveringen van de Vogelspotcast zorgde er voor dat Nederland wat vaker omhoogkijkt. Wereldrecordhouder vogelspotten Arjan Dwarshuis (37) neemt zijn jeugdvriend Gisbert van Baalen (35) mee op vogelexcursie om zijn passie voor vogels en de prachtige Nederlandse natuur over te brengen. Zij bereikten hoge noteringen in de podcasthitlijsten en veel nieuwe vogelaars! In elk seizoen kun je, zoals je van Arjan en Gisbert gewend bent, elke week nieuwe vogels leren kennen, terwijl Arjan en Gisbert op nieuwe plekken naar prachtige vogels op zoek gaan.

Steun vogels en natuur

Natuur van wereldklasse, zoals het Waddengebied, moet hoe dan ook beschermd worden. Waarom? Omdat wateren met een rijke visstand een bron van voeding zijn voor vogels én mensen. En omdat vogels en natuur bijdragen aan ons welzijn.
Help je mee?

Ja, ik help vogels en natuur

Podcasts van Vogelbescherming

Vogels kijken doe je ook met je oren! Vogelbescherming heeft een paar mooie podcastseries gemaakt. Luister bijvoorbeeld naar Uitgevogeld, Dwaalgasten of Van glas tot gras.

Naar de podcasts