Alle berichten

Teaser documentaire Grutto

Geplaatst op 19 mei 2020

Vogelbescherming ondersteunt de opnamen van een natuurfilm / documentaire over onze nationale vogel, de grutto. Niet alleen met kennis, maar ook met specialisten die erbij helpen om bijzondere momenten uit het leven van de weidevogels van dichtbij in beeld te brengen.

De documentaire is voor Vogelbescherming een prachtige manier om het verhaal van de weidevogels én de mensen die zich voor deze oer-hollandse vogels inzetten, bij een grote groep mensen voor het voetlicht te brengen. Er zijn al opnamen gemaakt in Senegal en Portugal, dit jaar concentreert het veldwerk zich in twee oude Nederlandse polders. De film verschijnt waarschijnlijk eind 2021 en wordt geproduceerd door Ruben Smit producties, bekend van WAD en De Levende Rivier.

Video in nieuw venster openen

Red 10 m2 Rijke Weide voor €5,-

Samen gaan we ervoor zorgen dat weidevogels niet uit het Nederlandse landschap verdwijnen. Elke meter telt om onze weidevogels te redden! Help ons zoveel mogelijk meters om te vormen van eentonige weilanden naar bloemrijke weides. Elke meter telt! Red 10 m2 Rijke Weide voor €5,-

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijks de beste artikelen van deze site via e-mail. Tuintips, mooie vogels, nieuws over Vogelbescherming en vogels beschermen.

Aanmelden Vogels digitaal

Meer over

film grutto

Deel dit bericht

Gerelateerde items

Populair