Navigatie overslaan
Arjan Dwarshuis / Foto: Arjan Berben Alle berichten

Hier word je hebberig van!

Geplaatst op 14 december 2017

Wereldrecordhouder vogels kijken Arjan Dwarshuis heeft op eigen initiatief een prachtig T shirt ontworpen. Zijn doel: 100.000 euro aan extra fondsen werven om de meest bedreigde vogels ter wereld te beschermen. Hij steunt hiermee het Preventing Extinctions Programme van BirdLife International.

Als u dit t-shirt koopt à 30 euro gaat er 15 euro direct naar BirdLife, ten behoeve van het Preventing Extinctions Programme. U kunt natuurlijk ook doneren zónder een t-shirt aan te schaffen. Dat kan hier.

Op het t-shirt van Arjan prijkt een prachtige aquarel van een grutto, onze nationale vogel, gemaakt door kunstenaar Steven Rutgers.

Het t-shirt is volledig duurzaam geproduceerd: geheel CO2 neutraal, van Fairtrade katoen en sociaal verantwoord. Kortom, een ware must have voor diehard vogelliefhebbers op zoek naar een collectors item. En natuurlijk is het ook een mooi cadeau om weg te geven.

Exclusief verkrijgbaar in de winkel van Vogelbescherming in Zeist (Boulevard 12), zolang de voorraad strekt. Er zijn er 200 van gemaakt in 5 maten (2 voor vrouwen, 3 voor mannen). Wees er wel snel bij, want OP=OP.