Navigatie overslaan
Kluten / Ank Burgers Alle berichten

Expositie Anke Burgers

Geplaatst op 8 mei 2018

Tot en met juli 2018 kunt u in de hal van het kantoor van Vogelbescherming een (kleine) expositie bekijken van Anke Burgers. Het thema is: vogels!

Vogelaar

“Omdat ik de laatste jaren als vogelaar actief ben geworden heeft die laatste interesse mijn huidige onderwerpkeuze voor het schilderen duidelijk bepaald. Dat is de reden dat deze expositie geheel in het teken van vogels staat. Een expositie bij Vogelbescherming in Zeist vind ik dan ook een zeer passende gelegenheid.”

Want mijn beleving van de natuur, dát is wat ik graag wil vastleggen in mijn werk.

Altijd een link met natuur

“Behalve vogels kies ik voor het schilderen ook andere onderwerpen, maar door mijn biologische achtergrond is er vaak een link met de natuur. Want mijn beleving van de natuur, dát is wat ik graag wil vastleggen in mijn werk. De schoonheid en sfeer die ik daarin ervaar, hoop ik zo via het schilderen door te kunnen geven aan anderen.”

Aquarel-, acryl- of olieverf

“Mijn materiaalkeuze kan aquarel-, acryl- of olieverf zijn. Met aquarelverf werk ik graag omdat mij het snelle, verrassende en vaak ongrijpbare karakter ervan sterk aanspreekt. Het geeft mij daardoor veel bijzondere kansen om mijn ervaringen weer te geven. De werken zijn dan vaak vrijer geschilderd.

Ook olie- en acrylverf zijn voor mij fijne materialen, omdat ze mij goede mogelijkheden bieden om tijdens het schilderproces mijn gedachten en dus mijn uitwerking bij te sturen. Deze werken liggen meestal dichter bij de realiteit.”

Openingstijden Vogelbescherming

U kunt de expositie bekijken als de winkel is geopend.

Dinsdag-vrijdag: 10.00  - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten

Tijdens Hemelvaartsdag gesloten.

Meer weten?

www.ankart.nl

Aanbiedingen in de webshop

Neem voor de beste aanbiedingen op vogelgebied een kijkje in onze webshop. Van metalbird tot mok, van kinderboek tot kijker. Leden krijgen veel extra voordeel.

Aanbiedingen in de webshop

Blijf op de hoogte

Lees nieuws en de mooiste artikelen op onze site. En ontvang maandelijks een selectie van de beste artikelen in je mail.

Aanmelden Vogelnieuws