Navigatie overslaan
Spitsbergen Alle berichten

Een magnifieke ‘reis-cheque’ van Inezia Tours

Geplaatst op 29 november 2017

Sinds een aantal jaren organiseren we samen met Inezia Tours ledenreizen naar tal van mooie natuur- en vogellocaties. Daaronder de populaire ledenreis naar Spitsbergen en de reizen naar de grote trappen en kraanvogels bij Berlijn.

Cheque voor Vogelbescherming

Voor elk van deze reizen doneert Inezia Tours een afgesproken bedrag aan Vogelbescherming.
Over de laatste 3 jaar ontvingen we een bijdrage van € 92.500, een fantastisch bedrag.

 

Hennie van Bokhoven uit Rotterdam ging al drie keer mee naar Spitsbergen. “Elke keer weer is het een onvergetelijke ervaring. Varen op de Noordelijke IJszee met rondom alleen maar pakijs, geen andere schepen; de kleuren en de onwerkelijke stilte zijn verslavend. En dan al die poolvogels in combinatie met ijsberen en walvissen. Het is zó mooi!”

 

Spitsbergen Spitsbergen

Zij ging ook mee naar Noordoost-Duitsland, Portugal en Noorwegen/Finland. “De reizen zijn altijd gezellig en familiair. Iedereen is gelijk en zowel echte vogelaars als gewone liefhebbers komen aan hun trekken. Inezia Tours doet er alles aan om het de deelnemers naar hun zin te maken. Die sfeer en de deskundige begeleiding, mede door Vogelbescherming, maken elke reis tot een succes. Dat je met je deelname tegelijkertijd Vogelbescherming financieel steunt, is mooi meegenomen.”

Mee met één van onze ledenreizen?