Navigatie overslaan
Help de boerenlandvogels Alle berichten

Doe mee en help de boerenlandvogels

Geplaatst op 30 maart 2018

Boerenlandvogels steunen was nog nooit zo makkelijk en smakelijk: koop drie producten van Weerribben Zuivel of Zuiver Zuivel en deze merken doneren per deelnemer € 0,50 aan Vogelbescherming Nederland voor de bescherming van weidevogels.

Deze boeren zorgen voor rijke weides

Vogels van het boerenland hebben het zwaar. Door schaalvergroting in de landbouw zijn veel vogels verdwenen, die in weilanden broeden en hun voedsel zoeken. Sinds vorig jaar werken Weerribben Zuivel en Zuiver Zuivel samen met Vogelbescherming. De aangesloten boeren zorgen voor bloemrijke weides vol vlinders en bijen, waarin niet alleen hun koeien heerlijk kunnen grazen, maar ook de kenmerkende Nederlandse boerenlandvogels zoals de grutto en hun kuikens goed gedijen.

Koop zuivel, steun boerenlandvogels

Door met de actie ‘Doe mee en help de boerenlandvogels’ mee te doen, steunen consumenten rechtstreeks de boerenlandvogels. Koop bij de bio-speciaalzaak drie dagverse producten van Weerribben Zuivel of Zuiver Zuivel (combineren mag), ga naar vogelbescherming.nl/zuivelactie en vul de codes in. Er zijn ook papieren spaarkaarten in de bio-speciaalzaken verkrijgbaar.

€ 0,50 per deelnemer aan Vogelbescherming

De merken doneren € 0,50 per deelnemer aan Vogelbescherming voor de bescherming van boerenlandvogels. De deelnemer ontvangt als dank drie boerenlandvogel ansichtkaarten en maakt bovendien kans op 1 van de 5 verrekijkers. 

Doe mee en help de boerenlandvogels

De actie loopt tot en met 30 juni.