Navigatie overslaan
Alle berichten

Swarovski dagen in onze winkel

Geplaatst op 20 oktober 2022

De nieuwe Swarovski-telescoop ATC 17/40x56 is een ideale metgezel voor activiteiten waarbij grootte en gewicht een doorslaggevende rol spelen.

Met zijn compacte afmetingen is hij kleiner dan een A4-tje, waardoor hij eenvoudig in elke rugzak of handbagage past. De ATC weegt minder dan een kilo, dus u kunt ‘m moeiteloos meenemen op lange tochten.

Kom ‘m zelf proberen

Komt u op 21 of 22 oktober naar onze winkel in Zeist? Dan zijn er experts van Swarovski aanwezig om u er alles over te vertellen. En natuurlijk kunt u ‘m ook uitgebreid testen en vergelijken op ons optiekterras.

Vrijdag 21 oktober is de winkel geopend van 9.30 - 17.00 uur.

Zaterdag 22 oktober is de winkel geopend van 9.30 - 16.00 uur. 

 

Compacte lichtheid

Deze kleine telescoop is ideaal voor ruig terrein en afgelegen gebieden. Met zijn geringe gewicht en compacte afmetingen is de ATC de perfecte metgezel op al uw tochten.

Swarovski ATC Swarovski ATC
Swarovski ATC Swarovski ATC

Doordachte veelzijdigheid

De compacte telescoop is doordacht tot in het kleinste detail en maakt indruk met zijn intuïtieve bediening. Door de afneembare halve schaal aan de onderkant is positioneren op een oppervlak gemakkelijker en kunt u de scherpstelring op elk moment ongehinderd bedienen.

Wilt u deze telescoop gebruiken met een statief? Dan is de Benro Traveler een aanrader. Dit statief is helemaal inklapbaar. Vraag ernaar in de winkel.

Kijkers voor kijkers

Ben je toe aan een nieuwe verrekijker of telescoop? Je oude kijker of scoop kan veel betekenen voor de bescherming van vogels in ontwikkelingslanden! Lever hem daarom in bij Vogelbescherming. Vele honderden kijkers kregen al een tweede leven.

Lees meer

Winkelnieuws

Blijf op de hoogte van het winkelnieuws! Dan lees je over de leukste en mooiste dingen uit de winkel van Vogelbescherming. Zoals nieuwe producten, activiteiten, tips en mooie ervaringen van ons en/of onze bezoekers. Of een spetterende aanbieding!

Volg het winkelteam