Navigatie overslaan
Alle berichten

Stem op Beleef de Lente Junior!

Geplaatst op 4 oktober 2016

Beleef de Lente Junior is in de race voor de Natuurpijs. Als voldoende mensen ons webcamproject ‘liken’, maakt Vogelbescherming kans op 10.000 euro. Dat geld kunnen we heel goed gebruiken.

Als Vogelbescherming wint, willen we met het prijzengeld nog meer schoolkinderen in aanraking laten komen met ´Beleef de Lente’ en de kinderen die meedoen nog meer aanspreken, zodat ze niet alleen in de klas genieten en kennis maken met de vogels via de webcams van Vogelbescherming, maar óók naar buiten gaan en daar vogels leren kennen.

Rapportcijfer 9,1

Vogelbescherming Nederland vindt het belangrijk dat kinderen in contact komen met vogels en natuur. Dat is goed voor henzelf en zorgt ervoor dat de natuur op termijn ook supporters blijft houden. Dankzij de webcams van het educatieve programma 'Beleef de Lente Junior' kunnen we dat voor elkaar krijgen, denken we, want het programma is nu al succesvol. Jaarlijks trekt de website 40.000 tot 50.000 bezoekers: kinderen, leerkrachten en ouders. De leerkrachten die meedoen geven ons het rapportcijfer 9,1. Via de schoolklassen bereiken we ook kinderen die van huis uit niet zo gauw in contact komen met natuur en vogels.

Ons doel is om nóg meer kinderen te laten kennismaken met de ‘echte’ natuur dicht bij huis

Help mee en 'like' ons project

Help mee, stem op Beleef de Junior van Vogelbescherming en vraag uw online vrienden en vriendinnen hetzelfde te doen.

Kijk voor meer informatie op www.natuurprijs.nl of like ons project direct.