Navigatie overslaan
Kijkhut / Hans Peeters Alle berichten

Gek van vogels?

Geplaatst op 20 oktober 2017

Bent u gek van vogels? Kom dan naar de Landelijke Dag van Sovon. Het jaarlijkse evenement voor alle vogeltellers en andere actieve natuurliefhebbers in Nederland vindt in 2017 plaats op 2 december in Ede. Dompel je onder in de wereld van het vogelonderzoek, ontmoet oude en nieuwe vogelvrienden en probeer maar ’s de hand op de knip te houden bij de meer dan 80 stands met boeken, optiek, reizen en nog veel meer. Vogelbescherming is partner van het evenement.

Tijdens de Landelijke Dag van Sovon zijn er vele aantrekkelijke sprekers. U gaat het moeilijk krijgen bij het bepalen van uw parcours langs de lezingen en presentaties. Dat durven we alvast te stellen. Maar laat dat u vooral niet weerhouden. Je kunt het ook voorpret noemen.

Vogelbescherming is onder meer betrokken bij de terugblik op het Jaar van de Kievit, de presentatie van het reddingsplan voor de grote karekiet en wat er intussen al is bereikt. Ook kunt u van ons een bijdrage verwachten rondom het IJsselmeergebiedvogelvriendelijk tuinieren en de resultaten van de Jaarrond Tuintelling. Er is zoveel… we hopen u tussentijds ook nog te verwelkomen in onze stand. Alvast tot ziens!

Meer informatie, aanmelden en kaartjes op de website van Sovon.