Navigatie overslaan

Arjan Dwarshuis en Gisbert van Baalen / Vogelspotcast

Vogels zijn niet vanzelfsprekend

Vogels zijn niet vanzelfsprekend; ze verdienen onze bescherming. Vogelbescherming komt wereldwijd op voor vogels en hun leefgebieden. We zijn wild van vogels en delen die liefde graag met jou.

Nog niet uitgeluisterd?

Heb je alle afleveringen van de Vogelspotcast geluisterd en heb je de smaak te pakken? We bieden meer podcasts aan met vogels in de hoofdrol! Wat dacht je van de vogelboekenpodkast, waarin we de nieuwste vogelboeken bespreken met de auteurs. Of vogelpassie: Arjan Berben, co-hoofdredacteur van Vogels, gaat op stap met vogelbeschermers die hij bewondert.

Boomklever / Shutterstock

Vogelspotpakketten

Met een goede verrekijker en vogelboek kan het vogelen pas echt beginnen. Samen met Vogelspotcast hebben we twee pakketten samengesteld waarmee het nog makkelijker wordt om vogels te zien en te herkennen.

Bekijk de pakketten in de webshop

Gratis cursus Vogels in Nederland

Wil je net als Gisbert in de Vogelspotcast meer weten over vogels? Doe dan de gratis cursus Vogels in Nederland van Vogelbescherming!

Ja, ik meld me aan voor de gratis cursus

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief Vogelnieuws en ontvang nieuws, inspiratie, acties en tips over vogels en activiteiten van Vogelbescherming.

Ja, ik meld me aan.

Blauwborst / Mijnvogelvinder

Eropuit met web-app MijnVogelvinder.nl

Neem MijnVogelvinder.nl in je hand en herken vogels door het hele land! MijnVogelvinder.nl is een web-app voor de mobiele telefoon. Deze handige vogelwegwijzer voor onderweg vertelt je welke soorten je tijdens het wandelen of fietsen kunt tegenkomen en waar je op moet letten om ze daadwerkelijk te zien.

mijnvogelvinder.nl