Navigatie overslaan
Kerkuil / Hans Dekker Saxifraga Alle berichten

Must have voor elke uilen-liefhebber

Geplaatst op 11 november 2016

Een dubbeldik magazine boordevol boeiende informatie over uilen in Nederland. Iedereen kan het blad bestellen. 

Landelijke steenuilendag

Eind oktober 2016 organiseerde STONE Steenuilenoverleg Nederland de tweejaarlijkse landelijke steenuilendag. Maar liefst 120 beschermers kregen in Wageningen een aantrekkelijk en gevarieerd programma voorgeschoteld. Tijdens de dag werd Uilen-6 gepresenteerd. Vogelbescherming droeg er financieel aan bij.

Oehoe, bosuil, kerkuil en steenuil

De zesde, dubbeldikke editie van Uilen (128 pagina's), boordevol interessante en zeer leesbare artikelen over oehoe, bosuil, kerkuil en steenuil. Dan gaat het onder meer over prooikeuze van de oehoe's in Zuid-Limburg, de bosuil van Beleef de Lente, het project in Friesland om te voorkomen dat kerkuilen verkeersslachtoffer worden en de zorgelijke stand van de steenuilen in Nederland. 

Het magazine is een echte aanrader voor elke vogelliefhebber. De schitterende foto’s en fraaie, luchtige lay-out van Arno ten Hoeve staan garant voor uren leesplezier. Warm aanbevolen!

Bestellen? 

Uilen-6 kan los worden besteld. Kijk hiervoor op de site van STONE. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon begunstiger van STONE of de Oehoewerkgroep Nederland worden. Dan krijgt u de volgende editie gewoon thuisgestuurd.