Navigatie overslaan
Wulp / Jelle de Jong
Alle berichten

Collega van de toekomst

Geplaatst op 30 mei 2022

Juniper is 12 jaar en in korte tijd helemaal in de ban van vogels geraakt. Zozeer dat hij er ook zijn werk van zou willen maken. Een functie bij Vogelbescherming lijkt hem wel wat. Juniper is de voorlopig laatste gast in de reeks Vogelpassie. De co-hoofdredacteur van Vogels, Arjan Berben, zoekt hem op in de Achterhoek, waar Juniper woont en waar hij een prachtige vogelkijkdag heeft voorbereid met een daverend slotakkoord. Ga mee en geniet.

Ook te beluisteren via...

De afleveringen van Vogelpassie zijn ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts.

Arjan en Juniper / Inge Both Arjan en Juniper Arjan en Juniper / Inge Both
Arjan en Juniper / Inge Both foto's Inge Both Arjan en Juniper / Inge Both

Vogelpassie

In deze podcast-serie gaat Arjan Berben - co-hoofdredacteur van Vogels - op stap met vogelbeschermers die hij bewondert. Wat zijn de drijfveren van deze mensen die net een stap verder gaan in het beschermen van vogels en natuur? Wat kunnen we van ze leren als we óók iets willen doen voor vogels, maar niet altijd weten hoe dat het beste kan?

Redactie en interview: Arjan Berben
Opname, productie en regie: Gus Maussen
Eindmontage en sound design: Frans de Rond
De tunes zijn ingesproken door: Jeannine Valeriano

Podcasts van Vogelbescherming

Vogels kijken doe je ook met je oren! Vogelbescherming heeft een paar mooie podcastseries gemaakt. Luister bijvoorbeeld naar Uitgevogeld, Dwaalgasten of Van glas tot gras.

Naar de podcasts

Vogels Junior speciaal voor jou

Vogels Junior gaat over beesten, buiten en beschermen en is speciaal bedoeld voor jou! Je vindt er de mooiste foto’s, posters, gekke weetjes en nuttige informatie over dieren en het beschermen van natuur. 

Lees meer